Over mijMijn naam is Wendy Oord. Ik ben gediplomeerd trimster en eigenaresse van Pets Haircare.

Al vanaf kinds af aan ben ik omringd met dieren. Het is altijd een ware passie geweest en zal het ook altijd blijven. Het werken met dieren is daarom een logisch gevolg van deze passie.


Mijn 1e aanraking met trimmen:

Mijn opa had vroeger een kennel. Hij fokte eerst met Sint Bernards en laterna met Airedale Terriers. Hij reisde samen met zijn broer en hun wereldkampioenen, de hele wereld over. Als kind ging ik, samen met mijn nichtje, geregeld mee als mijn opa weer ergens op locatie ging trimmen. Of gingen we weer kijken als ze ergens op een show waren.


Het werken met dieren:

Ik heb als vrijwilliger bij de dierenambulance gewerkt. Helaas moest ik hier, door verhuizing, mee stoppen. Jaren later heb ik als vrijwilliger bij de schildpaddenopvang, Stichting Oase, gewerkt. Hier verzorgde ik de reptielen, papegaaien, div. exoten en natuurlijk ook schildpadden. Helaas moesten er centjes verdiend worden en moest ik hier ook mee stoppen.


De ommezwaai:

Na div. baantjes en teveel tegenslagen, heb ik, in overleg met mijn gezin, besloten dat ik nu dan echt met dieren wilde gaan werken. De keuze tot hondentrimster was dan ook snel genomen. Ik ben toen begonnen met de opleiding "Honden trimmen" aan Cursuscentrum Dierenverzorging te Barneveld met Ilse Frenk-Kleton en Peetra van Zuthem-de Vos als mijn mentoren. Mijn stageperiode heb ik verbracht bij Trimsalon "Happy Dog" te Blerick met Ingrid Grönefeld als mijn begeleidster.


En nu heb ik mijn eigen trimsalon geopend. Het doel, werken met dieren, is nu eindelijk bereikt!


Ik hoop dan ook dat ik u, samen met uw trouwe viervoeter, snel een keer mag verwelkomen in mijn salon.  


Liefs,

Wendy