De trimsalonBij Trimsalon Pets Haircare vinden wij het welzijn van de dieren het allerbelangrijkste. Wij werken daarom uitsluitend met hoogwaardige producten. 

Wij werken niet met tijdsdruk en ook geven wij angstige en/of onrustige dieren ruim de tijd om te wennen aan de omgeving, de geluiden en aan ons. Ook zullen er voor angstige en/of onrustige dieren geregeld een pauze om de bezoekjes aan de trimsalon zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. 

Bij ons zal een dier zoveel mogelijk "los" behandeld worden. D.w.z. als het niet nodig is, wordt uw huisdier niet vastgezet aan een hals-, en/of buikband. Mocht uw dier toch te onrustig zijn zal er wel gebruik gemaakt moeten worden van een van deze hulpmiddelen.

Agressieve dieren worden met zoveel mogelijk voorzichtigheid en rust benaderd en behandeld. Helaas kan het voorkomen dat een dier "te gevaarlijk" is en zullen wij genoodzaakt zijn een muilkorf, snuitje of praam te gebruiken. Dit zal allertijde met u overlegd worden alvorens we verder gaan met de behandeling. Paarden en/of pony's die te gestresst of te agressief zijn kunnen evt, ook met behulp van een pasta licht verdoofd worden. Ook dit zal alleen in overleg gebeuren.