De Trimsalon

Bij Trimsalon Pets Haircare vinden wij het welzijn van de dieren het allerbelangrijkste. Daarom wordt er uitsluitend met hoogwaardige producten gewerkt.

Wij werken niet met tijdsdruk en ook geven wij angstige en/of onrustige dieren ruim de tijd om te wennen aan de omgeving, de geluiden, de geurtjes en aan ons. Ook krijgen angstige en/of onrustige dieren geregeld een pauze om de bezoekjes aan de trimsalon zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij ons zal een dier zoveel mogelijk "los" behandeld worden. D.w.z. als het niet nodig is, wordt uw huisdier niet vastgezet aan een hals-, en/of buikband. Mocht uw dier toch te onrustig zijn, of heeft uzelf liever dat u dier "vast" staat, dan zal er wel gebruik gemaakt worden van een van deze hulpmiddelen.

Agressieve dieren worden met zoveel mogelijk voorzichtigheid en rust benaderd en behandeld. Helaas kan het voorkomen dat een dier "te gevaarlijk" is en zullen wij genoodzaakt zijn een muilkorf of snuitje te gebruiken. Dit word alleen in uiterste noodgevallen gedaan.

WIJ WERKEN NIET MET NARCOSE!