Prijzen en betalingen

Prijzen

Het is helaas niet mogelijk om via de telefoon, mail of app een definitieve prijs af te spreken. Ik kan u alleen een richtprijs geven.

Als u met uw dier komt, kijk ik naar de staat van de vacht en luister ik naar uw wensen. Aan de hand daarvan kan ik met u een richtprijs afspreken. Mocht er onverhoopt tijdens de behandeling iets voordoen zoals bijvoorbeeld: Het dier blijkt vlooien of andere besmettelijke parasieten te hebben, het dier is agressief, het dier blijkt te bang voor een of meerdere onderdelen van de behandeling, o.i.d. dan het voorkomen dat de behandeling duurder of juist goedkoper uitvalt. Ik zal in dat geval altijd eerst contact met u opnemen alvorens ik verder ga met de behandeling.

Voor vervilte/verklitte dieren werk ik met een klittencontract.

BEtalingen

Het is mogelijk om op de volgende manieren bij ons te betalen:

  • Contant
  • Per Pin
  • "12 maanden betalingsregeling". Dit houdt in dat u voor een heel jaar afspraken heeft voor uw dier. Hier wordt vooraf de totaalprijs bepaald. U betaald daarna iedere maand een vast bedrag voor de afgesproken behandeling. Voordelen: U betaald maandelijks een klein bedrag en uw dier ziet er het hele jaar verzorgd uit! Voor meer informatie neemt u contact met ons op.
  • Betalingsregeling 2 termijnen.
  • Per factuur. Dit is alleen mogelijk voor vaste klanten.

Voor meer informatie met betrekking tot de voorwaarden van betalingen, het maken van afspraken, behandelingen, prijzen, e.d. verwijzen wij u naar de algemene leveringsvoorwaarden.