Openingstijden


Maandag

17:00 uur -

20:00 uur.

Dinsdag

09:00 uur -

20:00uur

Woensdag

09.00 uur -

19:00uur.

Donderdag

09:00uur -

20:00uur.

Vrijdag

17:00 uur -

20:00uur.

Zaterdag

10:00uur -

18:00 uur.


PLanning

Een behandeling wordt zorgvuldig ingepland. Dit om te voorkomen dat een dier te lang moet wachten voordat het aan de beurt is of dat een dier te lang moet wachten voordat het baasje hem of haar op komt halen.

Wij vragen u dan ook, als baasje, om 5 minuten voor de afgesproken tijd uw trouwe viervoeter te komen brengen. U bent natuurlijk als baasje altijd welkom om bij de gehele behandeling aanwezig te blijven maar mocht u ervoor kiezen om niet bij de behandeling aanwezig te blijven, dan willen wij u vragen uw dier niet veel vroeger dan de aangegeven tijd op te komen halen. Ervaring leert dat een dier erg onrustig wordt als hij of zij merkt dat het baasje er al is.


Mocht er iets tussenkomen, bijv. dat de behandeling uitloopt, dan zullen wij contact met u opnemen. Graag willen wij u dan ook vragen dat, mocht er bij u iets tussenkomen, dat u ons dit dan ook tijdig doorgeeft.


Mocht u verhinderd zijn, neem dan minimaal 24 uur van te voren contact met ons op. Indien u dit niet doet, zijn wij genoodzaakt de kosten voor de afspraak, bij u in rekening te brengen. Zie ook de algemene leveringsvoorwaarden.